Imunski sistem / IMUNIT
Capsula IMUNIT

19.90

Opis

KAPSULE CBDex IMUNIT inovativni prehranski dodatek vsebuje 2% čistega izvlečka konopljinih cvetov in vitamine C. Primerno za dopolnitev prehrane za presnovne težave povezane z neuravnoteženo prehrano in različne prehrambene omejitve.
KAPSULE CBDex® IMUNIT je primerno prehransko dopolnilo za ljudi, ki živijo pod večjim telesnim in duševnim pritiskom ter psihološkim stresom. V času povečanega pritiska na imunski sistem nam v prvi   fazi regeneracije še posebej pomaga vitamin C, ki pripomore k normalni funkciji živčnega sistema. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, aktivira in izboljšuje zmogljivost ter tako prispeva k normalni ravni energije.
KAPSULE CBDex IMUNIT se lahko uporablja ne samo za dopolnitev osnovnega zdravljenja, temveč tudi za splošno zdravstveno preventivo.
Aktivne sestavine in vsebnost v RDA* v 1 kapsuli
Vitamin C (askorbil palmitat) – 80 mg (100 % v RDA*)
Izvleček cveta konoplje Cannabis Sativa L – 5 mg
*RDA v % – delež priporočenega dnevnega vnosa
Priporočeni odmerek proizvajalca: 1 kapsula dnevno, za osebe nad 15 let. Dodatno priporočilo: priporočamo začetni odmerek pol kapsule na dan in postopno stopnjevanje odmerka do za človeka željenega ali iz strani EU proizvajalca priporočenega dnevnega odmerka. V Sloveniji je zaradi pomanjkanja primernih študij varnosti priporočena uporaba 2mg CBD dnevno. Priporočenega dnevnega odmerja se ne sme prekoračiti.
Sestavine: Inulin, izvleček konopljinih cvetov, vitamin C (askorbil palmitat), stearinska kislina ali magnezijev stearat. Kapsule: hidroksi propil metil celuloza, titanov dioksid.
Pomembno: Naravni izdelek. Izdelek ne vsebuje THC ali drugih narkotičnih snovi in je brez alkohola. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturah pod 25oC v dobro zaprti embalaži. Uporabno najmanj do datuma označenega na embalaži.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Cannabis Pharma s.r.o., Masarykova 54, 41501 Teplice, Češka, www.cbdex.cz

Exkluzivni uvoznik za Slovenijo: BioMons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica, Slovenija, www.biomons.com

 

Podjetje

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Telefon

Izdelek

Sporočilo

Dokažite, da ste človek, tako da izberete Skodelica.