INHALACIJSKE TEKOČINE / INHALE
Inhale NEURO

19.90

Opis

INHALE CBDex NEURO premium 100% naravna inhalacijska tekočina s CBD, učinkovita za umirjanje nevroloških simptomov.
INHALE CBDex NEURO je zelo učinkovita inhalacijska tekočina za ljudi v primerih povečanega duševnega stresa, živčne izčrpanosti in stresa. Ima spoščujoč učinek na mišice in sklepe. INHALE CBDex NEURO tekočina je priporočljiva za vse ljudi, ki želijo podpreti gibalni aparat. Prav tako prispeva k normalni presnovi energije in zmanjšani utrujenosti ter izčrpanosti.
INHALE CBDex NEURO pomirja in lajša simptome, ki spremljajo telesni stres in izčrpanost. Predvsem pa pozitivno vpliva na mišično ali fizično utrujenost.
INHALE CBDex NEURO se lahko uporablja ne samo za dopolnitev osnovnega zdravljenja, temveč tudi za splošno zdravstveno preventivo.
INHALE CBDex® NEURO vsebuje ekstrakt kanabidiola (CBD), ki ni narkotik in ni psihotropen ter je pridobljen na Češkem v skladu z veljavno EU zakonodajo.
Sestava: propandiol, rastlinski glicerin/vegetable glycerin (VG), kanabidiol (CBD)
Priporočeni odmerek proizvajalca: Priporočeni dnevni odmerek (RDA) je 0,5 ml (14 kapljic). Priporočena koncentracija zmesi je 0,5 ml (14 kapljic) inhalacijske tekočine in 4,5 ml fiziološke raztopine * ali alkalne mineralne vode.
Uporaba: priporočamo, da vzamete en ali dva krat na dan ali glede na vaš individualni urnik inhalacije. V inhalacijsko posodo dajte 4,5 ml fiziološke raztopine ali mineralne vode in dodajte 14 kapljic inhalacijske tekočine. Zmešajte vsebino z vrtljivimi gibi, dokler ne nastane belkasta homogena tekočina, pripravljena za vdihavanje. Inhalacijska mešanica ni narkotična, žgečkanje v grlu med in takoj po inhalaciji je normalno. Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka. Primerno za otroke od 5 leta starosti.
* Fiziološka raztopina: 0,9% vodna raztopina natrijevega klorida (kuhinjska sol). Priprava: Raztopite 9 g kuhinjske soli v 1 liter vode.
Inhalacijske tekočine za druge naprave (e-cigarete) ni potrebno mešati s slano ali mineralno vodo! Uporaba je enaka kot za običajno e-tekočino.
Pri vlažilcih zraka in zvočnih difuzorjih inhalacijsko tekočino uporabite v skladu z navodili proizvajalca naprave!

Opozorilo: Naravni izdelek. Tekočina lahko zaradi svetlobe spremeni barvo, vendar morebitna sprememba ne vpliva na kakovost. Pred uporabo dobro pretresite. Ne vsebuje THC ali drugih narkotikov. Toleranca – Občutljivi ljudje lahko ob uporabi prvega odmerka občutijo opazno sprostitev. Shranjujte v suhem prostoru pri sobni temperaturi pod 25 stopinj v dobro zaprtem pakiranju. Po odstranitvi zložljive škatle stekleničko hranite v temi. Minimalni rok uprabe je na embalaži.

Vdihovanje (inhaliranje) je najbolj prijazna in priročna metoda uporabe tudi za majhne otroke.

To je najučinkovitejši način, kako lahko aktivne snovi pridejo neposredno v pljuča in tako lahko učinkovito in varno delujejo skoraj takoj.
Udobna uporaba, popolna absorpcija.
100% varno – brez škodljivih snovi – potrjeno s poročilom o preiskusu na ICPF Praga.

Primerno za otroke nad 5 let.

Proizvajalec: Cannabis Pharma s.r.o., Masarykova 54, 41501 Teplice, Češka www.cbdex.cz

Exkluzivni uvoznik za Slovenijo: BioMons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica, Slovenija, www.biomons.com

Podjetje

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Telefon

Izdelek

Sporočilo

Dokažite, da ste človek, tako da izberete Letalo.