Opis

LIQUID CBDex SHIVA premium 100% naravna inhalacijska tekočina z okusom konoplje in karamele. Za notranji mir in boljše telesno počutje.

LIQUID CBDex SHIVA inhalacijska tekočina vsebuje izvleček konoplje s kanabidiolom (100 mg CBD), brez THC, z nežnim okusom konoplje in z okusom karamele ter okusom ekstrakta cveta konoplje Cannabis Sativa L.

CBD ni narkotik in ne povzroča zasvojenosti. Izdelek je bil razvit in izdelan je bil na Češkem v skladu z veljavno EU zakonodajo.
 Aerosoli, ki jih uživamo skozi te inhalacije niso škodljivi. Podporne naravne substance kot sta propandiol in glicerin se v telesu razgradijo in pretvorijo v naravne substance, ki se znova izločajo. Vdihani aerosoli so bili testirani na ICPF (Inštitut za kemijske procese CAS) v Pragi in ne vsebujejo nobene škodljive snovi.

Navodila za uporabo: Uporabite inhalacijsko tekočino z inhalatorji (vaporizerji). Priporočen dnevni odmerek je 1ml (52 kapljic). Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestavine: propandiol, glicerin, kanabidiol (100 mg CBD), karamela in ekstrakt cveta konoplje Cannabis Sativa L.
Neto vsebina: 10 ml

Opombe: izdelek iz konoplje. Tekočine ne uporabljajte tik pred vožnjo in med vožnjo z motornimi vozili. Ni primerno za otroke in mladostnike mlajše od 18 let, nosečnice in doječe matere. Ne vsebuje nikotina, THC ali drugih narkotikov. Občutljivi ljudje po prvem odmerku občutijo opazno sprostitev. Pred uporabo dobro pretresite.
Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte oddaljeno od toplotnih virov in nedosegljivo otrokom. Ni za uživanje. Ne uporabljajte, če je originalna embalaža izdelka (steklenička) poškodovana zaradi možnosti bakterijske okužbe.

Tekočina lahko zaradi svetlobe spremeni barvo, vendar morebitna sprememba ne vpliva na kakovost. Shranjujte v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, v dobro zaprtem pakiranju. Po odstranitvi zložljive škatle hranite v temi. Hranite v originalni embalaži. Minimalni rok uprabe in serijska številka sta na embalaži.
Pred uporabo natančno preberite navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke. Navodilo vedno shranite, morda ga boste želeli ponovno prebrati. S pomočjo inhalacijske naprave inhalacijska tekočina vstopi v dihalni sistem. Pri sami inhalaciji nastajajo majhni delci, ki s pomočjo ustnika prehajajo v dihalne poti. Le ti vsebujejo raztopljene različne snovi, ki jih inhalacijska mešanica vsebuje, le te vstopijo v zgornja in spodnja dihala, kjer tudi delujejo.

DODATNO OPOZORILO: Če se zdravite z drugimi zdravili, se pred vdihavanjem inhalacijske zmesi posvetujte s svojim zdravnikom. Kontraindikacije z drugimi zdravili niso znane. Neželeni učinki pri uporabi med nosečnostjo in dojenjem niso znani. Mešanica za inhaliranje nima neželenih učinkov. Uporabite inhalacijsko tekočino v skladu z navodili, vendar če opazite katerikoli neželen učinek, obvestite svojega zdravnika in kontaktno osebo iz podjetja Biomons 1 d.o.o. ali Cannabis Pharma s.r.o.
Za varno uporabo inhalacijskih tekočin upoštevajte izključno navodila iz priloženih navodil proizvajalca Cannabis Pharma s.r.o. in zastopnika Biomons 1 d.o.o.. Dodatne informacije o inhalacijskih tekočinah in ostalih izdelkih najdete na spletni strani www.biomons.com. Če imate dodatna vprašanja, nas pokličite na telefon 040 614 617, vsak dan med 8.00 in 16.00 uro ali nam pišite na e-pošto na naslov info@biomons.com.

Proizvajalec: CANNABIS Pharma, s.r.o., Masarykova 54, 415 01 
Teplice, Češka Republika

Ekskluzivni uvoznik za Slovenijo: BioMons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica, Slovenija, kontakt: info@biomons.com, telefon: ++386 (0)40 614 617, www.biomons.com.

Podjetje

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Telefon

Izdelek

Sporočilo

Dokažite, da ste človek, tako da izberete Avtomobil.